Burāšanas Klubs 360 | Kluba sezonas noslēgums
1320
post-template-default,single,single-post,postid-1320,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba sezonas noslēgums

Kluba sezonas noslēgums

Sestdien 6.oktobrī pie diezgan rudenīgiem laika apstākļiem draudzīgā gaisotnē noslēdzām notikumiem bagāto 2012.gada vasaras sezonu.

Dienu sākām ar sacensībām – divi braucieni, kuru kopsummā pārliecinoši laurus plūca Gunārs Rozenbergs, un noslēgumā maratons. Arī tajā pirmais krastā iznāca Gunārs, kuram savukārt uz papēžiem mina Ilona Grīnberga.

Kamēr vieni ūdenī, citi devās pelnītā atpūtā kublā un pirtī. Cabo bija parūpējies par uzkodām un dzērieniem, un uz TV kopīgi noskatījāmies pirmizrādi video par Baltijas Kausu, kas nedēļu iepriekš norisinājās tepat Klubā 360. Vakars turpinājās ar sacensību uzvarētāju un Kluba 360 Kausa kopvērtējuma apbalvošanu. Pēc tam – Cabo sezonas noslēguma ballīte grupas “Flame and the Rolltones” mūzikas skaņās.

Bildes

Paldies visiem Kluba 360 Biedriem un aktīvistiem par lielisko sezonu, un uz tikšanos ziemā, kad Kluba 360 teritorijā durvis vērs Burusports distanču slēpju noma. Un tad jau atkal pavasarī!

Klubs 360



Sadarbībā ar