Burāšanas Klubs 360 | 7.posma rezultāti
2470
post-template-default,single,single-post,postid-2470,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

7.posma rezultāti

7.posma rezultāti

IMG_4259 Noslēgusies kārtējā Kluba Kausa septiņu posmu sērija. Prognoze pirms septītā posma neviesa lielas cerības uz vēju, taču tā nepiepildījās, un vāja vēja apstākļos notika trīs braucieni, kuros pārliecinoši uzvarēja Gunārs Rozenbergs, visus trīs braucienus nobraukdams pa pirmo vietu.

Pirmais jauniešu grupā Valters Videnieks.

REZULTĀTI

Pēc apbalvošanas pirts telpā skatījāmies Ketijas un Māra fotogrāfiju izlasi no Pasaules Jaunatnes olimpiādes Ķīnā, kur Ketija spēcīgā konkurencē izcīnīja 12.vietu, klausījāmies stāstus par mums salīdzinoši svešu pasauli un baudījām Ķīnas vistas nūdeļu zupu, gatavotu latviešu rokām.

BILDES

!!! Tā kā sezonas noslēguma sacensības plānotas vienlaicīgi ar PČ Raceboard, informējam, ka sezonas noslēgumu pārceļam uz 2.oktobri. Tad arī Kluba Kausa kopvērtējuma apbalvošana, pirts un ballīte.



Sadarbībā ar