Burāšanas Klubs 360 | Atskats uz sezonas noslēgumu.
2532
post-template-default,single,single-post,postid-2532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Atskats uz sezonas noslēgumu.

Atskats uz sezonas noslēgumu.

IMG_2389  2.oktobrī noslēdzām vēl vienu burvīgu, saules pielietu sezonu Vindsērfinga Klubā 360. Tāda bija arī šī diena – saulaina, oktobrim netipiski silta diena ar +12 grādiem, tiesa gan – visai švaku vēju. Tomēr izdevās izvest divus braucienus, noskaidrot ātrākos jauniešu un open klasēs, apbalvot arī 7 posmu Kluba Kausa kopvērtējuma laureātus, sasildīties pirtī un kublā, un pielikt punktu šai burāšanas sezonai, kuru atklājām pavisam nesen – 10.maijā.

REZULTĀTI
BILDES

Kluba administrācija un valde saka lielu paldies visiem burāšanas entuziastiem, kuri Klubu padara par mājīgu, burāšanas videi atbilstošu vietu; visiem, kuri piedalās sacensībās, kuri atpūšas šeit kopā ar draugiem un ģimenēm un kopīgi pilda Kluba nospraustos mērķus.

Turpinām burāt, kamēr gaisa un ūdens temperatūra vēl gana pieņemami, un tad gaidām sniegu un ledu, lai varam Klubā vadīt neaizmirstamas stundas uz slēpēm un slidām.



Sadarbībā ar