Burāšanas Klubs 360 | 2.posma rezultāti
9253
post-template-default,single,single-post,postid-9253,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

2.posma rezultāti

2.posma rezultāti

Kluba kausa 2.posms – riktīgs hardcore. Padsmit metri sekundē ziemeļrietumu vējš, lietus, pavēja slaloms, 5 braucieni, 19 dalībnieki– pārsvarā reti redzētas sejas Kluba kausā, un vismaz divas iznīcinātas buras. Savādāk kā ierasts.
Absolūts posma līderis Open klasē Jānis Preiss palika nepārspēts visos piecos braucienos. Viņam uz papēžiem mina arī citi formulisti – Māris Ozols un Tālis Pētersons, kuri ieņēma attiecīgi otro un trešo vietu, kā arī Romualds Zelčs, kurš vairākus startus izrāva pirmais, taču dažādu apstākļu ietekmē līderpozīcijas nespēja saglabāt.
Kluba 360 jauniešiem šoreiz pievienojās arī Jaunciema sportisti, un klase tika iedalīta Techno grupā (ar Techno inventāru) un Techno Open (ar īsajiem “funboard” dēļiem). Īpašs prieks par Viktoriju Gailumu, kura, būdama vienīgā meitene šajā regatē, izcīnīja trešo vietu Open grupā, vairākos braucienus pogas izgriežot gandrīz visiem puišiem. Pirmais šajā grupā Dāvis Mazais, otrais Edijs Bušmanis.
Starts visiem bija reizē, un vairums jauniešu lieliski demonstrēja savas prasmes un pieredzi burājot stiprā vējā, finiša līniju sasniedzot ātrāk kā daudzi Open klases braucēji.
Techno grupā vietas sadalītas sekojoši: pirmais Rolands Lovnieks, otrais Kārlis Tomsons, trešais Eduards Niedra.

BILDES

REZULTĀTI OPEN

REZULTĀTI Techno



Sadarbībā ar