Burāšanas Klubs 360 | Vēstule no LVA visiem vējdēļu burātājiem
1020
post-template-default,single,single-post,postid-1020,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Vēstule no LVA visiem vējdēļu burātājiem

Vēstule no LVA visiem vējdēļu burātājiem

Vēstule Latvijas vējdēļu burātājiem no LVA prezidenta Jāņa Jēkabsona:

Godājamie Latvijas vējdēļa burātāji!

Ir pagājis pusotrs mēnesis kopš jaunā LVA valde ir uzsākusi savu darbību un tāpēc vēlos padalīties ar iesākto un padarīto.

LVA valde šajā laikā ir intensīvi darbojusies pie asociācijas iekšējās vides sakārtošanas un izvirzīto mērķu pildīšanas.  Primārais mūsu uzdevums bija sakārtot dokumentāciju pēc kuras LVA, LVA biedri,  sportisti un vienkāršie vējdēļu burātāji, sacensību organizatori un inventāra tirgotāji var vadīties. Esam pilnveidojuši LVA kalendāra sastādīšanas nolikumu, Latvijas Kausa nolikumu, LVA reitinga nolikumu un izstrādājuši pilnībā jaunu LVA licencēšanas nolikumu. Šos visus dokumentus un jauno LVA licencēšanas kārtību Jūs varat atrast mūsu mājas lapā www.vindserfings.lv .

Esam iesākušu konstruktīvu diskusiju ar viļņu braucējiem un cerams, ka tuvākajā laikā kopīgi spēsim sakārtot viļņu braukšanas vidi Latvijā. Šī vējdēļu disciplīna tikai ārēji izskatās vienkārša un saprotama, bet patiesībā tā ir viena no sarežģītākajām vējdēļu disciplīnām vērtēšanas un tiesāšanas ziņā. Tāpēc man ir prieks, ka mums Latvijā ir tādi puiši un meitenes, kuri prot to darīt un vēlas šo sporta veidu apgūt arvien augstākā sportiskā un zināšanu attīstības līmenī. Pavisam nesen Latvija ir ieguvusi divus IFCA un EFPT licencētus Freestyle (wave) tiesnešus Valdi Kļaviņu un Arni Kraukli
http://www.efpt.net/newsdetails.php?n_id=473 .

Runājot par vizuālo tēlu, tad LVA valde pašreiz strādā pie vizuāli jaunas mājas lapas izveides. Šajā mājas lapā atradīsies vieta ikvienam LVA biedram, sportistam, tirgotājam un vienkārši vindsērfinga dzīvi baudošam indivīdam. Esam nosprauduši mērķi jauno mājas lapu prezentēt jau šā gada maijā.

Kā jau iepriekš esmu minējis, tad jaunās Valdes mērķis ir sakārtot Latvijas vindsērfinga vidi un radīt pievilcīgus apstākļus visiem Latvijas vējdēļa burātājiem. Tāpēc LVA Valde vienmēr ir gatava uzklausīt jebkuru konstruktīvu priekšlikumu un ierosinājumu, kas palīdzēs sakārtot un veidot mūsu vindsērfinga dzīvi dzīvāku un košāku.

Sērfings ir mūžīgs!

Jānis Jēkabsons, Valdes priekšsēdētājs



Sadarbībā ar