Burāšanas Klubs 360 | Kluba pirts atklāšana un Kausa izcīņa distanču slēpošanā
1350
post-template-default,single,single-post,postid-1350,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba pirts atklāšana un Kausa izcīņa distanču slēpošanā

Kluba pirts atklāšana un Kausa izcīņa distanču slēpošanā

Nupat kā ir noslēdzies viens no lielākajiem Kluba attīstības posmiem un ir tapusi Kluba 360 pirts māja! Tas taču ir jāatzīmē ar aktīvu, saturīgu un jautru kopīgu pasākumu!

 

Aicinājums Kluba 360 Biedriem, Viesiem, to līdzjutējiem un ģimenēm – ikvienam burātājam, kurš vasarā iecienījis Ķīšezeru un citas akvatorijas, šajā piektdienā, 1.februārī:

 

– aktīvi atpūsties un baudīt ziemu Kluba 360 teritorijā ar slēpēm vai slidām;

– nedaudz uzdzīt asinis nelielā savstarpējā distanču slēpošanas sacensībā, ko noorganizēt palīdzēs Burusports Nomas pārstāvji;

iemēģināt jauno Kluba 360 pirti un kopā jautri pavadīt laiku

 

Programma:

no 18:00 ierašanās. Inventāru nomā Kluba Biedri var saņemt bez maksas, pārējiem – pēc visai draudzīgā cenrāža. Slēpošana, slidošana kopā un atsevišķi – pēc sirds patikas!

pl. 20:00 – Kluba 360 Kauss distanču slēpošanā. Ja būs atsaucība, šo pasākumu uzskatīsim par pirmo posmu, kuram šajā sezonā sekos vēl daži.

ap pl. 21:00 – apbalvošana un vakara noslēgums pirtī! Nelielas uzkodas un kā vienmēr lieliska atmosfēra! Par dzērieniem jārūpējas pašiem.

 

No sirds priecāsimies satikt ikvienu no jums! Sacensībām iepriekšpieteikšanās, savu un līdzdalībnieku vārdu un uzvārdu sūtot uz info@360.lv

Dalība sacensībās bez maksas!

Kluba 360 administrācija

 

 

 



Sadarbībā ar