Burāšanas Klubs 360 | Sezonas atklāšanas sacensības
1428
post-template-default,single,single-post,postid-1428,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Sezonas atklāšanas sacensības

Sezonas atklāšanas sacensības

11.maijā mērena vēja un mainīga mākoņu daudzuma apstākļos notika Vindsērfinga Kluba 360 kārtējās sezonas atklāšanas sacensības. Piedalījās 13 sacensību dalībnieki, kuri veica trīs no sākumā ieplānotajiem četriem braucieniem. Pirmie divi braucieni notika aptuveni 5m/s stiprā vējā, pēc kuriem sekoja pusdienu pārtraukums ar siltu zupu no Cabo.

Pēc pusdienām vēl viens brauciens, kurš beidzās ar absolūtu bezvēju. Tika pieņemts lēmums ceturto startu nedot. Distances bija izliktas pietiekami garas un dalībniekiem bija ko pacīnīties.

Pēc sacensībām tika apbalvoti labākie – Vita Matīse, tai ar ļoti līdzīgu punktu skaitu kā otrais seko Alvis Ozoliņš, trešā – Ilona Grīnberga. Protams, arī pirts un „afterpartijs” pēc sacensībām tagad Klubā kā neatņemama sacensību sastāvdaļa.

REZULTĀTI

BILDES

Uz tikšanos nākamajās sacensībās Klubā – Burusports Balvā pēc nedēļas 18.maijā!



Sadarbībā ar