Burāšanas Klubs 360 | Sezona ir slēgta!
1705
post-template-default,single,single-post,postid-1705,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Sezona ir slēgta!

Sezona ir slēgta!

IMG_6547

Burvīga, vēja un saules lutināta bija šī burāšanas sezona. Klubā tā sākās 11.maijā ar atklāšanas sacensībām, turpinājās ar sešiemKluba Kausa posmiem visas vasaras garumā; pa vidu Burusports Balva, Baltic Challenge Cup, trīs prieka pārpilnas bērnu nometnes un dažādas citas aktivitātes ūdenī un krastā. Un nu 26.septembrī ir notikušas Kluba sezonas slēgšanas sacensības un Kluba Kausa kopvērtējuma apbalvošana.

Laika apstākļi bija iespaidīgi – saule, lietus, krusa, vējš un bezvējš, un to visu pavadīja divas skaistas varavīksnes pāri ezeram. Negaidīti daudz – 25 dalībnieki startēja šajā aukstajā laikā, no kuriem 9 bērni un jaunieši. Apsveicams sniegums un prieks redzēt viņu entuziasmu, kuru ieguvuši šajā sezonā, aktīvi darbojoties Kluba 360 vindsērfinga skolā Ilonas Grīnbergas un Kaspara Meņģeļa vadībā.

IMG_6584Kluba sezonas slēgšanā divu braucienu kopsummā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Kluba biedrs Alvis Ozoliņš, aiz sevis atstājot Aldi Šuriņu un Gunāru Rozenbergu. Mūsu Pasaules Čempionei Vitai Matīsei šoreiz diemžēl sacensības nācās skatīties no krasta. “Nereāla sajūta nebūt tur, ūdenī,” teica Vita, noskatoties uz startu. Cerēsim, ka viņai izdosies atrast konteinera atslēgu!

Jauniešu grupā uzvaru izcīnīja uzcītīgais Valters Zakrevskis, kurš burāšanu apguvis mūsu vindsērfinga skolā. Otrā Ketija Birzule, trešā Lelde Elīna Liepiņa.

VISI REZULTĀTI

BILDES

Lieliska sezona aizvadīta, un paldies par to visiem burātājiem, Kluba biedriem, tiesnesim Valdim Kļaviņam, Kluba 360 valdei, Cabo Cafe, Ilonai un Kasparam un, protams, Mārim Birzulim!

Ziemā tiekamies uz ezera ar slēpēm, ledusdēļiem un pūķiem, un tad jau plānosim nākamās sezonas kalendāru!



Sadarbībā ar