Burāšanas Klubs 360 | Pirmais posms aizvadīts
1999
post-template-default,single,single-post,postid-1999,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Pirmais posms aizvadīts

Pirmais posms aizvadīts

IMG_0343 Vasarai absolūti neatbilstošos laikapstākļos, kurus drīzāk varēja raksturot kā “zaļo ziemu”, notika pirmais no septiņiem 2014.gada Vindsērfinga Kluba Kausa posmiem.
Vējš bija pietiekami stiprs, lai uz starta dotos arī daži Formula klases braucēji, un tā kā Kluba Kauss notiek atklātajā vējdēļu klasē, piedalīties var jebkurš ar jebkādu inventāru. Ik pa laikam uzsmidzināja arī lietus, taču 23 Kluba kausa dalībnieki godam nobrauca visus trīs braucienus un noskaidroja, ka pirmajā posmā ātrākie bija tikai un vienīgi Kluba 360 biedri. Pirmais visos trīs braucienos bija Romualds Zelčs, aiz sevis kā otro atstājot Kristiānu Kraukli un kā trešo Alvi Ozoliņu. Jauniešu grupā ātrākā Ketija Birzule, otrais un trešais attiecīgi Jēkabs Zakrevskis un Alise Punte.

REZULTĀTI
Daži foto šeit



Sadarbībā ar