Burāšanas Klubs 360 | Sezonai sākoties
2597
post-template-default,single,single-post,postid-2597,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Sezonai sākoties

Sezonai sākoties

Sveiciens pavasarī Kluba biedriem un ne tikai. Šeit īsumā apkopota informācija par tuvākajiem nozīmīgajiem datumiem Kluba 360 dzīvē, kurus jums būtu vēlams iegaumēt vai pierakstīt:

IMG_6557-2 Talka Klubā šogad reizē ar Lielo Talku – 25.aprīlī. Talkosim mēs un talkos arī Cabo Cafe. Protams, talcinieki tiks nodrošināti ar maisiem un cimdiem, iespēju robežās arī grābekļiem. Taču aicinām talkotājus paņemt līdzi arī savus instrumentus, lai darbi raitāk sokas un ātrāk varam ķerties pie Cabo pavāru sarūpētās zupas.

Tehnisku iemeslu dēļ ir koriģēts Kluba sezonas atklāšanas sacensību datums. Tas nenotiks kā paredzēts 1.maijā, bet gan sestdien, 9.maijā. Lai interesantāk visiem, sezonu šajā datumā atklāsim arī SUPotāju saimei. Tātad sacensības gan vējdēļu burātājiem, gan SUPotājiem, kam sekos zupa, pirts, Kluba un Cabo sarūpēts alus un uzkodas, un tam visam pāri pozitīvas sarunas par sportu un dzīvi.

Kopsapulce Kluba 360 biedriem notiks ceturtdien, 14.maijā Kluba pirts telpās. Ierašanās no pl. 18:30, sākums pl. 19:00. Uzaicinājums ar dienas kārtības punktiem tiks izsūtīts e-pastā visiem Kluba biedriem.

Par citiem jautājumiem vienmēr varat noskaidrot, rakstot uz Kluba e-pastu vai zvanot Dacei.



Sadarbībā ar