Burāšanas Klubs 360 | Kluba Kausa 1.posma REZULTĀTI
2720
post-template-default,single,single-post,postid-2720,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba Kausa 1.posma REZULTĀTI

Kluba Kausa 1.posma REZULTĀTI

photo 4-2Lieliskā gaisotnē norisinājies pirmais šīs sezonas Kluba Kausa posms. Uz sacensībām ieradās arī trīs Formulas pārstāvji; laikapstākļi maču sākumā bija gana atbilstoši, lai startētu  šī klase. Pirmajā no četriem braucieniem triumfēja visi trīs forumlisti.
Sākoties sacensībām parādījās saulīte, un otrajā braucienā jau bija manāms vēja kritums. Jānim Preisam izdevās nofinišēt pirmajam, taču diezgan ātrā solī viņš turpināja ceļu mājup – uz Jaunciemu, jo vējš turpināja mazināties (saņēmām neoficiālu informāciju, ka Jānis ticis galapunktā bez citu palīdzības). Aiz Jāņa otrajā braucienā finišēja Alvis un Gunārs, un tikai tad finišā ieslīdēja otrais Formulas braucējs Māris. Bruno otrajā braucienā pie vēja ātruma apt. 4m/s, iepeldēja finišā vien devītais, nokrītot ūdenī metru pirms finiša līnijas.
Sacensības turpināja tikai raceboardisti un jaunieši.
Pirmajā posmā ar viena punkta pārsvaru, saglabājot līderpozīcijas trešajā un ceturtajā braucienā, uzvarēja Kluba biedrs Alvis Ozoliņš, aiz sevis atstājot Gunāru Rozenbergu. Trešais kopvērtējumā arī Kluba biedrs Juris Rožkalns.
Dāmu konkurencē ātrākā Ilona Grīnberga, savukārt jauniešu grupā uzvarēja Jēkabs Čeže; pašu mazāko konkurencē ar buras laukumu 3,5kvm, pārliecinoši ātrākais bija Kārlis Tomsons.

VISI REZULTĀTI
BILDES



Sadarbībā ar