Burāšanas Klubs 360 | Sezonas atklāšanas rezultāti
2628
post-template-default,single,single-post,postid-2628,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Sezonas atklāšanas rezultāti

Sezonas atklāšanas rezultāti

IMG_5817 9.maijā Ķīšezerā atklājām ūdens sezonu Ķīšezerā. Klubs 360 organizēja sacensības burātājiem un SUPotājiem, Burusports tehniski nodrošināja sacensību norisi, savukārt Cabo Cafe bija parūpējies par ļoti gardu gulaša zupu un Venden – par to, lai sportistiem būtu iespēja veldzēt slāpes.

Diena bija saulaina un mums par pārsteigumu ezerā pūta ZR virziena vējš ar ātrumu 4-6m/s, kas vējdēlistiem bija pietiekami, taču SUPotājiem tas apstākļus tikai nedaudz sarežģīja.

Burātājiem kopā tika doti četri starti, un kopvērtējumā līdera pozīcijas noturēja Kluba 360 biedrs Alvis Ozoliņš, aiz sevis atstājot Gunāru Rozenbergu un Aldi Šuriņu. Sieviešu konkurencē ātrākā bija Ilona Grīnberga, otrā Anete Alberte un trešā Zane Atstāja.

Savukārt jauniešu konkurencē absolūti ātrākie izrādījās Elizabete Meņģele un Jēkabs Čeže (U13 grupā).

SUPotājiem tika sagatavota sprinta un pusgarā distance. Vīru konkurencē ātrākais abās distancēs bija Andris Bisnieks, savukārt dāmām sprintā nepārspēta palika pagājušā gada līdere Baiba Lejiņa, kura turklāt distancē piedzīvoja kritienu un otrajā distancē nolēma nepiedalīties.
Sarežģīto apstākļu dēļ, kā arī ņemot vērā, ka sezona tikai sākas, uz pusgaro distanci “parakstījās” tikai trīs dalībnieki katrā grupā. Par pusgarās distances līderi kļuva Olga Šilova – dāma, kura, izlaidusi veselu sezonu, savu asumu nav zaudējusi un šogad plāno sastādīt pamatīgu konkurenci ne vienai vien dāmai uz SUP dēļa.

REZULTĀTI VĒJDĒĻIEM

REZULTĀTI SUPiem

BILDES

Atgādinām, ka nākamās sacensības Ķīšezerā būs:

13.maijs – Burusports SUP kauss (SUP)
21.maijs – Kluba 360 Kauss (vējdēļiem)
23.-24.maijs Burusports Balva (vējdēļiem un SUP)

Viss sacensību kalendārs



Sadarbībā ar