Burāšanas Klubs 360 | Kluba Kausa 2.posma rezultāti
2732
post-template-default,single,single-post,postid-2732,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba Kausa 2.posma rezultāti

Kluba Kausa 2.posma rezultāti

IMG_6999 Vējainā ceturtdienā – tieši tādā, kādai jābūt vindsērfinga sacesnību laikā – notika Kluba kausa 2.posms. 4 braucieni rezultējās ar nepārprotamiem panākumiem Gunāram Rozenbergam, visos braucienos pirmā vieta. Diezgan pārliecinoši otrajā vietā Kluba biedrs Alvis Ozoliņš, kurš gandrīz visos braucienos finišēja kā otrais. Trešajā vietā arī stabils braucējs, kuram īpaši patīk pozēt foto kameras priekšā, Kristiāns Krauklis; viņš startēja ar formulas inventāru. Ceturtajā braucienā gan vējš pierimās, tāpēc Kristiāns pēdējo braucienu neveica. Tā kā tas bija izmetamais brauciens, tad arī viņam stabila trešā vieta.

Jauniešu pirmais trijnieks vēl stabilākās pozīcijās – pirmais Jēkabs Čeže, visus četrus braucienus veica kā pirmais. Valters Videnieks visus četrus braucienus nobrauca kā otrais un Artūrs Sprindžuks visos četros finišēja kā trešais.

REZULTĀTI

BILDES

Tiekamies 3. posmā tieši pirms Līgo – 18.jūnijā



Sadarbībā ar