Burāšanas Klubs 360 | Klubā 360 darbu sāks Sporta burāšanas akadēmija
4021
post-template-default,single,single-post,postid-4021,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Klubā 360 darbu sāks Sporta burāšanas akadēmija

Klubā 360 darbu sāks Sporta burāšanas akadēmija

d2ba94f3222b824cf3568813b993f00a_XL No šī gada Latvijas talantīgākajiem jaunajiem burātājiem būs iespēja attīstīt savu sportisko meistarību Sporta burāšanas akadēmijā, kas durvis vērs maija beigās.

Akadēmija ir tapusi sadarbībā ar Burāšanas klubu 360 un tās mērķis un uzdevums ir sagatavot augstas klases burātājus, kuri nākotnē sekmīgi spētu pārstāvēt Latviju Olimpiskajās spēlēs un citās liela mēroga burāšanas sacensībās.

Apmācības akadēmijā sākotnēji plānotas vienīgi sporta grupā Optimist klasē. Tajā uzņems burātājus, kuri jau būs apguvuši burāšanas pamatus un būs parādījuši sevi arī sacensībās.

Treniņu process tiks organizēts, izmantojot gan labi zināmas un pārbaudītas sportistu trenēšanas metodes, gan arī pilnīgi jaunas un inovatīvas akadēmijas izstrādātas treniņu metodes. Treniņu procesam tiks piesaistīti labākie Latvijas burāšanas treneri un burātāji. Lai dažādotu treniņu procesu, iespēju robežās plānots piesaistīt arī ārzemju speciālistus.

Kā norāda akadēmijas dibinātājs un treneris Rihards Vaivods, akadēmijas izveidošana ir viņa vairāk nekā 30 gadu pieredzes rezultāts, ko īstenot mudināja gan Latvijas burāšanas pašreizējās situācijas pārzināšana, gan pieredze trenera darbā Republikas Centrālajā jahtklubā studenta gados.

Lai nodrošinātu apmācības procesa nepārtrauktību, akadēmija darbosies visu gadu. Ziemas periodā treniņi notiks divas reizes nedēļā, uzmanību veltot burāšanas teorijai un fiziskajai sagatavotībai. Tāpat tiks piedāvāta iespēja piedalīties treniņu nometnēs ārpus Latvijas. Sezonas laikā nodarbības notiks R. Feldmaņa ielā 8, Ķīšezerā, Rīgā.

 

 



Sadarbībā ar