Burāšanas Klubs 360 | Kluba Kausa 7.posma rezultāti
4553
post-template-default,single,single-post,postid-4553,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba Kausa 7.posma rezultāti

Kluba Kausa 7.posma rezultāti

Līdz ar 7.posmu ir noslēgusies 2016.gada Kluba 360 Kausa izcīņa vējdēļiem. Kopā 7 posmi, kur ikvienā no tiem par punktiem cīnījās Kluba 360 biedri un viesi, jaunieši un bērni. Ar mainīgiem rezultātiem nu šī sezona tuvojas izskaņai.

7.posmā, lai arī laiks bija vasarīgi silts, mums nācās iztikt ar pašu vēja minimumu; vien 1-2 m/s bija viss, ko sagaidījām no ziemeļvēja. Tomēr 3 braucieni tika veikti un vietas sadalītas. Ātrākais šajā posmā kopvērtējumā atklātajā klasē atkal Gunārs Rozenbergs. Sieviešu grupā Vita Matīse.
Tā kā ir sākusies skola, jauniešu grupu daudzi nevarēja pārstāvēt nodarbību dēļ, tāpēc šajā grupā šoreiz viens pārstāvis Artūrs Sprindžuks. Pašu mazāko ar buras laukumu 3,5kvm grupā atkal līderos Jurģis Vaivods.

REZULTĀTI

BILDES

Tiekamies Kluba Kausa sezonas noslēgumā 1.oktobrī. Nolikums un dienas plāns sekos. Taču jau tagad zinām, ka būs gan sportiskā daļa, gan ēdieni un dzērieni, gan pirts un kubls. Un paralēli arī SUP sacensību sērijas Burusports SUP Kausa 7.posms.



Sadarbībā ar