Burāšanas Klubs 360 | 22.aprīlī talka
7255
post-template-default,single,single-post,postid-7255,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

22.aprīlī talka

22.aprīlī talka

Kā katru pavasari, arī šogad aicinām Klubā uz talku. Tā notiks sestdien, 22.aprīlī, un aicināti piedalīties ir itin visi, ne tikai Kluba biedri. Pozitīva un rosīga atmosfēra garantēta.

Šogad pie mums talkos arī aptuveni 60 zemūdens talcinieki – profesionāli ūdenslīdēji, kuri izrādījuši vēlmi un iniciatīvu sakopt Ķīšezera dzīles mūsu galā. Lūdzam ņemt vērā, ka šiem talciniekiem ir atvēlētas auto stāvvietas Kluba teritorijā, uzreiz aiz iebrauktuves, labajā malā (tuvāk Z molam). Burātājus aicinām savus automobiļus novietot dziļāk Klubā, tuvāk konteineriem.

Atgādinām, ka pirms talkas pl. 10:00 Kluba biedri aicināti uz kopsapulci, kura notiks pirts telpās. Pēc sapulces, ap pl. 12:00 sākam talkot. Cimdus un atkritumu maisus būsim sarūpējuši, arī šādi tādi instrumenti mums ir. Savukārt no pl. 14:00 Cabo Cafe pavāri būs sarūpējuši talciniekiem siltu zupas katlu.

Uz tikšanos!



Sadarbībā ar