Burāšanas Klubs 360 | Klubs 360 uzsāk jauno burātāju uzņemšanu
7286
post-template-default,single,single-post,postid-7286,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Klubs 360 uzsāk jauno burātāju uzņemšanu

Klubs 360 uzsāk jauno burātāju uzņemšanu

Vasara nav vairs tālu un iespēju ir daudz. Sākot no 29.aprīļa līdz 26.maijam iespējams pieteikties iknedēļas nodarbībām vindserfinga un švertlaivu burāšanas Starta grupu sekcijās. Burāšanas nodarbības notiek Ķīšezerā, Rīgā!

Šī gada 16.maijā no pl.15:00-19:00 notiks atvērto durvju diena Burāšanas Kluba 360 vindserfinga sekcijā.

Ja esi 7 līdz 17 gadus vecs – nāc un iepazīsti, uzdod jautājumus, iemēģini!

Pl 19:00 notiks sapulce interesentiem, kuru vadīs Kluba burāšanas skolas vadītājs Māris Birzulis un trenere Ilona Dzelme-Grīnberga. Tikšanās domāta kā vecākiem, tā arī bērniem.

Nodarbības uz ūdens notiek divreiz nedēļā, otrdienās un ceturtdienās, sākot no 16.maija līdz oktobra sākumam. Ziemā trenējamies sporta zālē, dodamies uz burāšanas treniņnometnēm ārpus Latvijas.

Nodarbībās jaunie burātāji iegūst plašas zināšanas, sākot ar drošību uz ūdens, pamatzināšanas par meteoroloģiju un navigāciju, un, protams, burāšanas pamatus.

Burāšana ir sporta veids, kas sniedz un dod daudz vairāk – tā ir rakstura un zināšanu, attieksmes un mērķtiecības skola!

Vasarā Kluba burāšanas sekcijā darbojas vairāk nekā 60 audzēkņi, kuri uzrāda augstus rezultātus, par ko liecina Kluba audzēknes Ketijas Birzules dalība XXXII Olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro. Starp Kluba audzēkņiem ir Latvijas un Baltijas čempioni. Vindserfinga sekcijas nodarbības vada trenere Ilona Dzelme-Grīnberga un burāšanas skolas, kā arī kluba vadītājs Māris Birzulis. Treneru asistenti – Kaspars Menģelis un Ketija Birzule.

Švertlaivu burāšanas sekcijas nodarbības vada treneris Rihards Vaivods.

Aktīvākie un ieinteresētākie vindserfinga sekcijas dalībnieki savas gaitas turpina Ezera burātāju grupā vai turpinājumā Sporta burāšanas grupā.

Ezera grupas dalībnieki uzsāk dalību ezera burāšanas sacensībās, nostiprina burāt prasmes, lai tālāk pārietu uz Sporta grupu.

Sporta grupas dalībnieki aktīvi piedalās Latvijas mēroga burāšanas sacensībās, kā arī koordinēti dodas uz starptautiskām sacensībām.

Švertlaivu sekcijas nodarbības notiek ar Optimist un Bic Open laivām.

Starta grupu audzēkņi tiek nodrošināti ar kluba rīcībā esošo burāšanas aprīkojumu.

Nodarbības notiek Roberta Feldmaņa 8A, Burāšanas klubā 360.

Jautājumus un ziņu par savu interesi lūdzu adresēt:

Vindserfinga sekcija

Ilona.lat18@gmail.com

Švertlaivu sekcija (Burāšanas akadēmija)

burasanasakadekija@inbox.lv

Tiekamies pie Ķīšezera jau 11.maijā!

 

Māris Birzulis

Burāšanas Klubs 360

Valdes priekšsēdētājs un treneris

 

info@360.lv

www.360.lv

 

 

 

 

 



Sadarbībā ar