Burāšanas Klubs 360 | Par konteineru pārvietošanu
7400
post-template-default,single,single-post,postid-7400,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Par konteineru pārvietošanu

Par konteineru pārvietošanu

Kluba teritorija ir tik liela, cik tā ir, un burātāju mums ir daudz – tik daudz, ka esam ar Burāšanas Akadēmijas konteineriem “iekāpuši” kaimiņu teritorijā. Ilgi domājot un spriežot, kā situāciju atrisināt, atbrīvojot kaimiņu zemi un saglabājot esošo konteineru daudzumu, nonācām pie lēmuma veikt nelielu konteineru rokādi.
Ceturtdien, 6.jūlijā, sākot no pl. 8:00 Klubā ieradīsies ceļamkrāns, kurš Māra Birzuļa vadībā pārvietos konteinerus, sākot no konteinera nr. 21. Attiecīgi lūdzam visus no 21. līdz 34. konteineru īpašniekus / lietotājus ņemt vērā, ka tie tiks pārvietoti, nodrošinot, ka inventārs, kas atrodas tajos iekšā, negāzīsies no plauktiem un netiks bojāts. To labāk novietot zemē. Ideālā variantā aicinām būt klāt, noderētu arī palīgi.
Garie konteineri tiks pārvietoti garās konteineru rindas galā, īsie savukārt atradīsies aiz kastaņiem. Divi konteineri pārcelsies uz otro stāvu, uz garajiem konteineriem, un tiem tiks uzbūvētas trepes un terase. Viens no tiem būs 33.konteineris, otrs vēl nav zināms, bet kāds var pieteikties.
Jautājumu un neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar Māri Birzuli, tālr. 29239298


Sadarbībā ar