Burāšanas Klubs 360 | Meklējam 4 palīdzīgas rokas
7981
post-template-default,single,single-post,postid-7981,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Meklējam 4 palīdzīgas rokas

Meklējam 4 palīdzīgas rokas

Meklējam četras palīdzīgas rokas!

Kā būsiet dzirdējuši, Riga Cup ietvaros sestdienas vakarā (2/06) norisināsies Cabo 10.sezonas balle. Tas nozīmē lielisku ballīti burātāju un līdzcilvēku kompānijā un dzīvo mūziku Intara Busuļa un ne tikai izpildījumā. 

Lai sestdiena, 2.jūnijs, būtu ērts pārvietošanās ziņā sacensību dalībniekiem un lieki satiksmi netraucētu citi interesenti, Klubs meklē četras palīdzīgas rokas jeb divus ieinteresētus cilvēkus, kuri varētu koordinēt satiksmi Klubam pieguļošajā teritorijā (ielaist un izlaist Riga Cup dalībniekus un koordinēt pārējos pasākuma apmeklētājus). Darbiņš uz maiņām no pl. 9:00 līdz 23:oo. Arī atalgojums paredzēts. 

Ja esi ieinteresēts vai zini kādu, kuram 2.jūnijs kalendārā brīvs, turklāt gribas kādu labu darbu izdarīt, lūdzu rakstiet īsu un kodolīgu pieteikumu uz info@360.lv, atstājot savas koordinātes, lai varam sazvanīties.

 



Sadarbībā ar