Burāšanas Klubs 360 | Sezona ir atklāta
7923
post-template-default,single,single-post,postid-7923,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Sezona ir atklāta

Sezona ir atklāta

Vasarīgi silta diena ar mērenu vēju, kurš uz dienas otro pusi pazuda pavisam, 49 sportistiem, pietiekami siltu ūdeni ezerā, lai hidrotērpus varētu atstāt mājās – tāda bija 12.maija sestdiena, kad atklājām Kluba 21.sezonu. 

Darbīgas dienas ietvaros jau atkal uz sezonu pacēlām Kluba karogu mastā, noturējām sacensības gan vēja dēļiem, gan SUPiem – katram pa diviem startiem. Kopā 49 dalībnieki, turklāt SUP konkurenci mūsējiem sastādīja arī Lietuvas pārstāvji. Pēc sacensībām kā ierasts zupa, pirts, apbalvošana. Un visam pāri jauka kopā būšana pozitīvā atmosfērā.

Vēja dēļiem kopvērtējumā uzvarēja Alvis Ozoliņš, jauniešiem 3,5/U13 grupā Jurģis Vaivods un U15 grupā Viktorija Gailuma. SUPiem ātrākie OD un race distances kopvērtējumā Santa Rasa Daukše un Aleksandrs Ballods.

Bet sezona vēl tikai sākumā, atliek vien trenēties, un ikviens var uzlabot savu sniegumu! Tiekamies uz ūdens! 

REZULTĀTI vēja dēļiem OPEN

REZULTĀTI vēja dēļiem JAUNIEŠI

REZULTĀTI SUP

FOTO

 

 



Sadarbībā ar