Burāšanas Klubs 360 | Riga Cup. Final day.
8053
post-template-default,single,single-post,postid-8053,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Riga Cup. Final day.

Riga Cup. Final day.

Trīs dienu sacensības Riga Cup ir beigušās. Noskaidroti ātrākie, pasniegti kausi un balvas. 

Pirmās trīs jūnija dienas bija siltas, saulainas, ar jūnija mēnesim netipiski siltu ezera ūdeni un mēreni vējainas. Vējš pietika gan Raceboard, gan Techno klašu braucējiem, un kopā tika nobraukti 9 braucieni Techno un 10 braucieni Raceboard klasei. Tikai Formula klasei pēc vairākiem mēģinājumiem dot startu gandrīz visi beidzās kā “fun race” – vēja nebija pietiekami, lai būtu iespējams nobraukt distanci. Viens brauciens sestdienā gan tika ieskaitīts, līdz ar to arī Formulas konkurencē zināmi Riga Cup uzvarētāji.

Sacensības pārstāvēja trīs valstis – Latvija, Igaunija un Baltkrievija. Visas trīs valstis izcīnīja savas vietas uz pjedestāla.

Raceboard klasē pārliecinoši ātrākā bija Vita Matīse (LAT 1), viņai arī pirmā vieta sieviešu konkurencē. Starp vīriem savas līderpozīcijas noturēja Aldis Šuriņš (LAT 105). 

Arī Formula klasē bez pārsteigumiem – vienīgajā ieskaitītajā braucienā ātrākais, protams, daudzkārt godalgotais Jānis Preiss. Formula jauniešu grupā pirmais igaunis Frank Ervin. 

Bērnu un jauniešu Techno293 klasē sekojoši līderi:

3,5 divīzijā Eduards Niedra
U13 divīzijā Jurģis Vaivods
U15 divīzijā Edijs Bušmanis
U17 divīzijā Evgenia Sokolovskaya (Baltkrievija)
Plus divīzijā Yulia Matveenko (Baltkrievija)

Riga Cup organizatori Burāšanas Klubs 360 saka paldies visiem sacensību dalībniekiem un atbalstītājiem – Rīgas Domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamentam par finansiālu atbalstu; minerālūdenim VENDEN par dalībnieku slāpju veldzēšanu. Paldies atspirdzinošajam dzērienam KANE’S un veikalam BURUSPORTS par balvām. Paldies mūsu draugam Cabo Cafe par lielisko izklaides pasākumu sestdienas vakarā un paldies visiem, kuri bija ar mums ūdenī un krastā. 

REZULTĀTI RACEBOARD un RS:X

REZULTĀTI FORMULA WINDUSRFING

REZULTĀTI TECHNO293

 

 



Sadarbībā ar