Burāšanas Klubs 360 | Vitai Matīsei bronza Eiropas čempionātā
9200
post-template-default,single,single-post,postid-9200,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Vitai Matīsei bronza Eiropas čempionātā

Vitai Matīsei bronza Eiropas čempionātā

Ir noslēdzies Eiropas čempionāts Raceboard klasē, kas visu pagājušo nedēļu norisinājās Čehijā, Nove Mlyny.
Čempionātā dalību ņēma arī 8 Latvijas pārstāvji, un cīnoties ne tikai ar konkurentiem, bet arī ar pamatīgu aukstumu un nepastāvīgiem vējiem, lieliskus rezultātus uzrādījušas visas trīs latviešu dāmas. Milzīgs prieks par Vitu Matīsi, kura izcīnīja bronzas medaļu sieviešu konkurencē un pirmo vietu Master grupā. Ilonai Grīnbergai piektā vieta kopvērtējumā un pirmā Grand Master dāmu grupā, bet visjaunākajai pārstāvei Helēnai Rožkalnei, kurai šis bija pirmais čempionāts ārpus Latvijas robežām, godpilnā 7.vieta! 
No latviešu kungiem labākais rezultāts Aldim Šuriņam – 52.vieta, un cieši aiz viņa ierindojās arī secīgi Rets Skrickis, Ervīns Priede, Juris Dreimanis un Juris Rožkalns. 
Sveicam visus mūsu izturīgos cīnītājus, un vēlam lieliskus panākumus visas sezonas garumā!

Jāatzīmē, ka pērn augustā Eiropas čempionāts vindsērfinga Raceboard klasē norisinājās Rīgā, Ķīšezerā, Burāšanas Klubā 360, kur pulcējās dalībnieki no 15 valstīm. Arī 2018.gadā mūsu Vita Matīse ieguva bronzu, piekāpjoties savām galvenajām konkurentēm čehietei un somietei. 

Ar visiem rezultātiem var iepazīties un bildes aplūkot sacensību oficiālajā mājas lapā https://europeans2019.raceboard.org



Sadarbībā ar