Burāšanas Klubs 360 | Ar pieredzes bagāžu no Polijas
9230
post-template-default,single,single-post,postid-9230,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Ar pieredzes bagāžu no Polijas

Ar pieredzes bagāžu no Polijas

Burāšanas kluba 360 jaunie talanti atgriezušies no sacensībām Polijā, līdzi paņemot pamatīgu pieredzes bagāžu. Vairāk stāsta treneris Māris Birzulis:

Puchar Prezydenta Sopotu sacensības vindserfingā, kaitbordā un foil noslēgušās!
Sacensības vienlaikus bija arī Polijas čempionāta burāšanā viens no posmiem, kurā kopumā uz starta izgāja tuvu ap 200 burātāju.

Ļoti, ļoti mainīga vēja un tā stipruma apstākļos, trijās sacensību dienās, kopumā 5 burāšanas disciplīnās izcīnīja 17 medaļu/kausu komplektus. Patiešām izcīnīja, jo vairumā no ieskaites grupām cīņa par vietu notika līdz pēdējam finiša taisnes metram!

Kā veicās mums?! Ļoti labi!!!
Burāšanas kluba 360 jaunie audzēkņi ar katru startu un finišu audzēja savu burāšanas pieredzi un spējas, cīnoties daudzskaitlīgajā Polijas burātāju flotē, braucienos finišējot TOP 3 un dažos no tiem finišu sasniedzot savas grupas 1.vietā!
Labākais sniegums Techno 293 U15 Jurģim Vaivodam LAT177 5.vieta! Pavisam nedaudz tam piekāpās komandas un sparinga partneris Valters Videnieks LAT33 – 6.vieta, Kārlim Tomsonam LAT61 10.vieta.
Labu pieredzes mugursomu mājup ved mūsu komandas dāma Sima Aškinezere LAT337, 4.vieta Techno 293 U 6,8, kam komplektā lielas sarkanas tulznas uz plaukstām.
Savukārt jaunākais BK360 sporta grupas “nazis” Eduards Niedra LAT97 U5,8 grupā un 21 sportista konkurencē ieņēma 12.vietu. Visi cīnījās, visiem patīk burāt, patīk piedzīvojums un izaicinājums. Tā turpināt!

Bet nu komanda trenera Māra Birzuļa un tā jaunākā asistenta Viestura vadībā tiek transportēta uz treniņiem pašmāju ūdeņos, lai jau piektdien 14/06 startēru Baltijas kausa II posmā Pērnavā!



Sadarbībā ar