Burāšanas Klubs 360 | Kombuča atbalsta Baltic Challenge cup
9557
post-template-default,single,single-post,postid-9557,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kombuča atbalsta Baltic Challenge cup

Kombuča atbalsta Baltic Challenge cup

Sacensības Baltic Challenge Cup šogad atbalsta inovatīvs, super veselīgs un arī gards Latvijā ražots dzēriens Kombuča – auksta fermentēta tēja, kura pastiprina imūnsistēmu, uzlabo gremošanu un pat ārstē diabētu un vēzi.

Kas tieši ir kombuča? Kombuča ir fermentēta tēja. Tas ir atspirdzinošs, viegli gāzēts dzēriens, kura recepte nāk no Āzijas un tika atklāta jau vairāk nekā pirms 2000 gadiem. Leģendas vēsta, ka nosaukums “kombuča” radies korejiešu dziedniekam Kombu veiksmīgi izārstējot Japānas imperatoru ar viņa unikālo tēju (Ča). Tādēļ arī nosaukums – Kombuča. 
Kā tā tiek gatavota? Saldinātai tējai tiek pievienota skoubija (SCOBY – Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast). Tā nedēļu tiek fermentēta tai vēlamos apstākļos, un rezultātā rodas šis lieliskais dzēriens, ko variet saukt par kombuču. 
Kāpēc vajadzētu dzert kombuču? Kombuča ir arī ļoti veselīga. Tās sastāvā ir B1, B6, B12 un C vitamīni, probiotiķi un antioksidanti, kas uzlabo cilvēka vispārējo veselību. Šī dzēriena veselīgās īpašības uzlabo smadzeņu darbību, balansē vēdera mikrofloru, stiprina sirdsdarbību, palīdz svara zaudēšanai un sniedz enerģiju. 
Ko piedāvā Kombucha Factory? Mēs jums piedāvājam vislabāko kombuču, kas atbilst jebkura cilvēka gaumei. Šobrīd piedāvājumā ir trīs dažādas garšas: 
1) Augļu tējas kombuča – Fragola. Eksotiska garša, kurā jūtams vasarīgu ziedu, mežrozīšu un ābolu sajaukums ar vieglu mango un tropu augļu pieskārienu. 
2) Melnās tējas kombuča – Darjeeling. Šī tēja apvieno vairāku tēju labāko īpašību kopumu. Tās infūzija rada labi sabalansētu dzērienu ar maigu mandeļu un saldu persiku garšu.
3) Zaļās tējas kombuča – Jasmin Chung Hao. No visām Ķīnas jasmīna tējā, Jasmin Chung Hao ir viena no labākajām, tāpēc ar to gatavotā kombuča garšo vienreizēji un ir perfektais kompanjons karstām vasaras dienām un sātīgām maltītēm.

Vairāk par KOMBUČU



Sadarbībā ar