Burāšanas Klubs 360 | Kluba kausa kopvērtējums
10909
post-template-default,single,single-post,postid-10909,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba kausa kopvērtējums

Kluba kausa kopvērtējums

Šogad Klubā sacensību sezona nedaudz atšķīrās no ierastajām. Pamatos ar to, ka, pateicoties Covid pandēmijai, mums izpalika sezonas atklāšanas sacensības, un pirmais Kluba kausa posms notika vien 16.jūnijā. Attiecīgi šosezon kopā notika tikai četri posmi. Turklāt arī laikapstākļi bija nesaportami – te vējš un saule, te negaiss ar krusu, un tad bezvējš. Un tā katrā posmā kaut kas savādāks.

Bet neraugoties ne uz ko, Kluba Kausa sezona ir noslēgusies, ir noskaidroti ātrākie Kluba kausa ieskaitē, un sestdien, 26.septembrī, pēc sezonas noslēguma sacensībām Klubā notiks Kluba kausa kopvērtējuma apbalvošana.

Rezultāti OPEN klasē.

Tā kā šogad jauniešu dalība Kluba kausā bija ļoti mainīga, un katrā posmā dažādās distancēs piedalījās dažādu vecuma grupu pārstāvji, Kluba vadība, nespējot apkopot oficiālus rezultātus, lēmusi apbalvot pašus centīgākos dalībniekus ar piemiņas balvām, nepiešķirot katram savu vietu kopvērtējumā. Apbalvojumi tiks piešķirti sešiem jauniešiem par dalību un labiem rezultātiem visos četros posmos.



Sadarbībā ar