Burāšanas Klubs 360 | Pirmie treniņbraucienu rezultāti
11167
post-template-default,single,single-post,postid-11167,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Pirmie treniņbraucienu rezultāti

Pirmie treniņbraucienu rezultāti

Ceturtdien stipra ziemeļu vēja un mērenas gaisa temperatūras apstākļos Ķīšezerā notika ceturtdienas pēcpusdienas treniņbraucienu pirmā sērija. 25 audzēkņi pieteicās nodarbībai, taču lielai daļai laikapstākļi izrādījās par skarbu, kā rezultātā ne visiem izdevās tikt līdz starta līnijai un attiecīgi nobraukt piecus slaloma braucienus.

Treniņa ietvaros tika veikta arī braucienu rezultātu fiksēšana, un piecu braucienu sērijā viens sliktākais rezultāts katram dalībniekam tika izsvītrots. Šis trenera lēmums nāca par labu dienas ātrākajam treniņa dalībniekam Romualdam Zelčam, kurš par spīti nepareizi izbrauktajam pirmajam braucienam izrādījās labākais audzēknis pirmajā treniņbraucienu sērijā. Par to viņš saņēma arī simbolisku balvu. Otrs ātrākais bija Kristaps Vītols un trešais Kluba 360 audzēknis, U17 grupas pārstāvis Eduards Niedra. Jauniešu U17 grupā otrs ātrākais Gustavs Beķeris, trešā Marta Kļaviņa.

Prieks par neatlaidīgajiem 3.5 grupas mazākajiem braucējiem Esteri Vilnīti un Ernestu Klēbo, kuri ar lielu mērķtiecību un spītību izbrauca distanci.

REZULTĀTI

Bildes sekos

Par nākamajiem treniņbraucieniem informācija sekos



Sadarbībā ar