Burāšanas Klubs 360 | Boards.lv surf Camp
482
post-template-default,single,single-post,postid-482,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Boards.lv surf Camp

Boards.lv surf Camp

Jau sesto gadu BOARDS.LV komanda organizē ūdens ekstrēmo sportu nometni tepat Latvijā! BOARDS.LV nometnes laikā dalībniekiiem būs iespēja sajust adrenalīna tirpas, izmēģinot sērfu, kaitbordu,  SUP (stand up paddle) un vindsērfingu!

Nometne piemērota jebkuram līmenim – no pirmajiem soļiem līdz psihākajiem pasaules līmeņa trikiem. Apmācība notiek pieredzējušu instrukotoru vadībā. Boards.lv komandā aktīvi darbojas Latvijas pieredzējošākie ūdenssporta meisteri: Renārs Bīrmanis, Krišjānis Tūtāns un Santa Vēvere. Komandas pieredze: ar vindsērfingu sākām nodarboties jau 1986. gadā un kopš 1993. gada aktīvi pievērāmies veikbordam un snovbordam. Bet jau kopš 2001. gadā esam kaitborda un sērfošanas pionieri Latvijā. Daudzu gadu laikā esam iemācījuši iemīlēt ūdenssportus simtiem sekotāju.

Dalībnieki dzīvo mājiņās pie jūras. Ik rīts iesākas ar uzmundrinošu rīta rosmi, kam seko kopīga brokastošana. Tad jau teorētiskā apmācība un pavisam drīz jau dalībnieki var izmēģināt savus spēkus arī praktiski, kad sākas treniņi ūdenī.

Pēc enerģiskiem treniņiem, vakarā notiek chillout ar filmām un pārrunām par apgūto, dalīšanos pieredzē un padomos, kā nākamo dienu pavadīt vēl piepildītāk.

Šogad notiks trīs  nometnes: no 30. jūnija – 3. jūlijam, 21. – 24. jūlijam un no 28. – 31. jūlijam.

Cena: 150 Ls

Cenā ietilpst dzīvošana piejūras mājiņās, 3 reizēja ēdināšana, sērfa, kaitborda, vindsērfinga un SUP inventārs un apmācība.

Pieteikšanās nometnei pa e-pastu info@boards.lv vai tel.nr. 26130044



Sadarbībā ar