Burāšanas Klubs 360 | LVA licenču/buru numuru piešķiršana Kluba 360 BIEDRIEM
1108
post-template-default,single,single-post,postid-1108,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

LVA licenču/buru numuru piešķiršana Kluba 360 BIEDRIEM

LVA licenču/buru numuru piešķiršana Kluba 360 BIEDRIEM

Informācija visiem Vindsērfinga Kluba 360 Biedriem, kuri piedalās sacensībās un kuriem nepieciešama LVA izsniegta sportista licence saskaņā ar LVA licencēšanas nolikumu.

Lūdzu līdz š.g. 10.aprīlim uz epastu info@360.lv atsūtīt aizpildītu IESNIEGUMU LVA sportista licences un buras numura saņemšanai. Ņemiet vērā, ka tie numuri, kuri bija reģistrēti LVA buru numuru reģistrā 2011.gadā, ir aktuāli un pirmtiesības uz tiem ir attiecīgi pēdējam numura īpašniekam.

Maksājums par šo licenci jāveic uz Kluba 360 kontu piecu dienu laikā pēc tam, kad ir saņemta atbilde no Kluba epasta par saņemtu iesniegumu. Ja maksājums netiks saņemts, Klubs neiesniegs pieteikumu par šo sportistu LVA. Tāpat Biedram nedrīkst būt parāds pret Klubu par 2011.gadu.

Atgādinām, ka saskaņā ar Licencēšanas nolikuma 5.punktu, LVA biedra biedram (tie attiecīgi ir Kluba 360 biedri), licences maksa ir:

#Jauniešiem 8 LVL

#Pieaugušajiem 15 LVL

#Senioriem (no 60g.v.) 10 LVL

#LVA Goda Biedriem bez maksas

Katrs sportists, kurš būs licencējies, saņems LVA licenču karti, kuru viņš izmantos pie pasākuma reģistrācijas, un tā vienlaicīgi kalpos kā atlaižu instruments tirgotavā, ar kuru LVA būs noteikta vienošanās. Kā arī licences īpašniekam būs izveidots sportista profils jaunajā LVA mājas lapā.

Kluba 360 administrācija



Sadarbībā ar