Burāšanas Klubs 360 | Par licencēm sacensību dalībniekiem
1103
post-template-default,single,single-post,postid-1103,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Par licencēm sacensību dalībniekiem

Par licencēm sacensību dalībniekiem

Godājamie Latvijas vējdēļa burātāji!

Šā gada 6.janvārī LR Uzņēmumu reģistrā tika apstiprināti Latvijas Vindsērfinga asociācijas jaunie statūti, kuru būtiskākā izmaiņa salīdzinot ar veciem statūtiem ir tā, ka par LVA biedru var kļūt juridiska persona, kura ir saistīta ar vindsērfingu.

Ko darīt, ja Jūs esat LVA biedra biedrs?

Ja Jūs esat fiziska persona, kura LVA biedra biedrs, un Jūs vēlaties ņemt dalību LVA koordinētajās sacensībās un pasākumos, tad Jūs varat iegādāties LVA licenci atbilstoši LVA licencēšanas nolikuma punktam 5.1. Prasot savai organizācijai par Jums aizpildīt pieteikuma veidlapu licences saņemšanai (LVA Licencēšanas nolikuma pielikums Nr.1.).

Ko darīt, ja Jūs ne esat LVA biedra biedrs?

Ja Jūs esat fiziska persona, kura nepieder ne pie vienas no juridiskajām personām, kura ir iestājusies LVA, bet Jūs vēlaties ņemt dalību LVA koordinētajās sacensībās un pasākumos, tad jums ir jāiegādājas LVA licence atbilstoši LVA licencēšanas nolikuma punktam 5.2.

Lai iegādātos LVA licenci, Jums ir jāatsūta  aizpildīta pieteikuma veidlapa licences saņemšanai (LVA Licencēšanas nolikuma pielikums Nr.1.) uz LVA e-pastu vindserfings@gmail.com .

Ja ir  jautājumi uz kuriem Jūs neredziet atbildes saistībā ar LVA , tad droši jautājiet atsūtot e-pastu uz vindserfings@gmail.com .

Ar cieņu,

Jānis Jēkabsons,

LVA valdes priekšsēdētājs

 

 



Sadarbībā ar