Burāšanas Klubs 360 | Vindsērfinga skolas atvērto durvju diena
1386
post-template-default,single,single-post,postid-1386,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Vindsērfinga skolas atvērto durvju diena

Vindsērfinga skolas atvērto durvju diena

Vindsērfinga Klubā 360 sākas nu jau septītā vindsērfinga skolas sezona!
Gaidām bērnus un jauniešus vecumā no 8 līdz 16 gadiem un viņu vecākus uz “ Vindsērfinga Klubs 360” bērnu un jauniešu vindsērfinga skolas atvērto durvju dienu, kas notiks 15.maijā pl. 18:30 Rīgā, Roberta Feldmaņa ielā 8 pie Ķīšezera Burusports vindsērfinga nomas telpās.


Dienas kārtībā:
1) vindsērfinga skolas uzstādījumi 2013.gada sezonai;
2) uzklausīsim vecāku ieteikumus un skatījumus uz treniņu procesiem, sacensību un nometņu kalendāru;
3) nodarbību grafiki, inventārs, kas un cik maksā;
4) grupu sadalījums (sporta un sagatavošanas (iesācēju) grupa);
5) citi
Par vindsērfinga skolu:
Treniņus vadīs sertificēta burāšanas trenere, divu Olimpisko spēļu dalībniece, Eiropas un Pasaules čempiones titulu ieguvēja Ilona Grīnberga (Dzelme), asistēs vindsērfinga instruktors Kaspars Meņģelis.
Vindsērfinga skolā apgūsiet ne tikai burāšanas iemaņas , bet arī burāšanas teoriju un Starptautiskos burāšanas noteikumus. Īpaša vērība treniņu procesā tiks pievērsta bērnu fiziskajai sagatavotībai un tās attīstībai.
Jaunpienācēju un iesācēju grupas audzēkņi izmanto vindsērfinga nomas inventāru. Sporta grupai nodarbības notiek ar BIC Techno 293 standarta inventāru (Jauniešu Olimpiskā klase), kas vai nu ir audzēkņu personīgais inventārs, vai arī to īrē no Kluba 360 vindsērfinga skolas.
Vasaras sezonā skolas audzēkņi varēs piedalīties vietējā mēroga  sacensībās un labākajiem un centīgākajiem audzēkņiem būs iespēja piedalīties starptautiskās sacensībās ārpus Latvijas.
Protams, iemācīsim burāt arī tiem interesentiem, kuriem nav augstu sportisko mērķu, bet ir vēlme iegūt prames labam un veselīgam brīvā laika pavadīšanas veidam.

Maijā un septembī treniņi paredzēti otrdienās un ceturtdienās no pl. 16:00 līdz pl.19:00, bet vasaras mēnešos no pl.14.00 līdz 19.00 Vindserfinga Kluba 360 teritorijā. Klubā 360  skolas dalībniekiem ir pieejamas ģērbtuves, dušas un sauna. Kluba teritorijā atrodas arī Cabo Cafe, kas vajadzības gadījumā parūpēsies par ēdināšanu.
Šis ir ideāls akvatorijs Rīgā ar smilšainu pludmali iesācējiem un burāt mācētājiem.
Vasaras sezonā, kas ilgst no 1.jūnija līdz 30.septembrim, paredzētas arī divas nometnes un braucieni uz sacensībām Latvijā.
Pirmais treniņš notiks 16.05.2013 pl.16.00 līdz pl.19.00.
Vairāk informācija par vindsērfinga skolas treniņu programmu un pieteikšanās anketas varat saņemt, rakstot Ilonai: ilona.lat18@gmail.com vai zvanot 29102518.
Dalībai vindsērfinga skolā ir nepieciešama ģimenes ārsta zīme, kas atļauj nodarboties ar ūdens sporta veidiem.
Aizpildīta pieteikuma anketa

Nokļūšana ar sabiedrisko transportu : Autobusi Nr.48 un 9 līdz pieturai “Saules dārzs”, tramvajs Nr.11 līdz Ezermalas iela (galapunkts) .

Vairāki latvieši iepriekšējos gados startējuši starptautiskās sacensībās. Atliek tikai gribēt, un tu vari būt viens no nākamajiem. Tas ir izaicinājums, jauni draugi, jautrība un cīņas spars.



Sadarbībā ar