Burāšanas Klubs 360 | Vindsērfinga skola bērniem
1912
post-template-default,single,single-post,postid-1912,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Vindsērfinga skola bērniem

Vindsērfinga skola bērniem

IMG_4432 Šogad jau laicīgi sākam bērnu un jauniešu vindsērfinga treniņu ciklu, lai sezona būtu garāka un interesantāka.
Pirmais treniņš jau ceturtdien 18.aprīlī plkst 13:00 Klubā 360. Treniņi notiks kā jau katru gadu otrdienās un ceturtdienās.

Vecāku sapulce 29.aprīlī pl. 18:00 Klubā 360 (Cabo Cafe). Aicinām esošo un potenciālo audzēkņu vecākus ierasties uz sapulci, kurā treneri stāstīs par vasaras plāniem, treniņu procesu un nometnēm un atbildēs uz visiem jums interesējošajiem jautājumiem.

Vasaras nometņu laiki:

No 2.jūnija līdz 6.jūnijam,
no 30.jūnija līdz 4.jūlijam un
no 11.augusta līdz 15.augustam.

Vairāk par Vindsērfinga Kluba 360 bērnu un jauniešu sporta skolu:

Skola darbojas vasaras sezonā burvīgā vietā pie Ķīšezera – Roberta Feldmaņa ielā 8. Burusports noma skolu nodrošina ar vindsērfinga, SUP un kajaku inventāru. Bērniem tiek pasniegta teorētiskā un praktiskā apmācība vindsērfingā, viņi var izmantot kajakus un SUPus brīvā brīdī. Treniņus vada burātāja, trenere Ilona Grīnberga. Līdzās skolai atrodas Cabo Cafe, kur mājīgā atmosfērā vecāki var pagaidīt savas atvases. Skolas ietvaros tiek rīkotas arī mazas sacensības, lai bērni var teorētiskās zināšanas pielietot praksē, izdarīt secinājumus par savu izaugsmi.

Par visu vairāk vecāku sapulcē 29.aprīlī, kā arī personīgi pie treneres Ilonas pa tālruni 29102518.

Skolnieka pieteikuma anketa

To aizpildītu varat sūtīt trenerei pa epastu ilona.lat18@gmail.com



Sadarbībā ar