Burāšanas Klubs 360 | 2.posma rezultāti
2025
post-template-default,single,single-post,postid-2025,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

2.posma rezultāti

2.posma rezultāti

Ir noslēdzies otrais Kluba 360 Kausa posms šajā sezonā. Vējš tā vien bija, ka knapi Raceboard un Techno 293 klasēm pietika, taču trīs starti tika doti un tapa skaidrs, ka šī posma absolūtais līderis ir Gunārs Rozenbergs, kurš pirmos divus braucienus finišēja kā otrIMG_0878ais un noslēdzošajā uzvrēja. Alvis Ozoliņš un Vita Matīse savā sniegumā bija svārstīgāki – Alvis pirmajā braucienā finišēja pirmais, taču otrais brauciens nebija no veiksmīgākajiem, jo finiša līniju sasniedza tikai piektais. Vitai savukārt otrais brauciens bija veiksmīgākais, finišējot pirmajai, pārējie divi braucieni Vitu atstāja ceturtajā vietā. Rezultātā attiecīgi Alvis otrais un Vita trešā. Ceturtās vietas ieguvējs Aldis Zēmanis bija visstabilākais sacensību sniegumā, visus trīs braucienus finišējot kā trešais un kopvērtējumā, dalot vienādu punktu skaitu ar Vitu, ieguva ceturto vietu.

Jauniešu klasi par trim ceturtdaļām pārstāvēja Puntu ģimene – Emīls 1.vietā, Annija 2.vietā un Matīss 3.vietā. Godpilnajā 4.vietā pašlaik Klubā notiekošās nometnes dalībnieks Jānis Voldemārs Anerauds. Pārējiem nometnes dalībniekiem līdz Kluba sacensībām enerģija tuvojas izsīkumam, tāpēc viņi uz startu nedevās, tā vietā baudīja gardu Cabo pavāru sarūpētu launagu.

REZULTĀTI

BILDES

Prieks par tiem Kluba biedriem un visiem, kuri neatlaidīgi piedalās Kluba sacensībās un, lai arī uz pjedestāla netiek, arvien uzlabo savu sniegumu.
Uz tikšanos nākamajā, trešajā Kluba 360 Kausa posmā, kurš notiks jau pēc nedēļas 12.jūnijā.



Sadarbībā ar