Burāšanas Klubs 360 | 4.posma rezultāti
2280
post-template-default,single,single-post,postid-2280,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

4.posma rezultāti

4.posma rezultāti

DCIM100GOPRO Ceturtais Kluba kausa posms bija vairāk laimes spēle. Sacensību laikā ezera virsma līdzinājās spogulim un vējš nebija gandrīz vispār. No desmit Open klases dalībniekiem vien pusei izdevās sasniegt pirmā brauciena finišu; no astoņiem jauniešiem tas izdevās tikai pieciem. Tādēļ pēc pirmā brauciena tiesnesis Valdis deva signālu dalībniekiem doties krastā.

Ātrākais ceturtajā posmā Open klasē arī šoreiz bija Alvis Ozoliņš, otrā Vita Matīse, trešais Rets Skrickis, ceturtais Andris Vītols un piektais Gunārs Rozenbergs. Savukārt visiem pārējiem sestā vieta.

Pirmais jauniešu klasē distanci veica Valters Zakrevskis, aiz sevis atstājot visus četrus Puntes – Emīlu, Alisi, Anniju un Matīsu, kuri attiecīgi arī ieņēma otro līdz piekto vietu.

4.posma REZULTĀTI

Tehnisku iemeslu dēļ bildes tiks publicētas tuvākajā laikā

Uz tikšanos nākamajā posmā 10.jūlijā, kura izskaņā Cabo piecu gadu jubileja ar pamatīgu ballīti, un visi sacensību dalībnieki ir aicināti ballēties uz jumta terases.



Sadarbībā ar