Burāšanas Klubs 360 | Sveicam Ketiju
2642
post-template-default,single,single-post,postid-2642,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Sveicam Ketiju

Sveicam Ketiju

kb Kluba 360 burāšanas skolas audzēkne Ketija uzrādījusi labu sniegumu Portugālē, Lagosā, izcīnot otro vietu sieviešu konkurencē Formula Windsurfing klasē. Sveicam Ketiju un novēlam labus panākumus visas sezonas garumā.

Ketija par čempionāta noslēgumu:

Pasaules čempionāts formulām noslēdzies ar labiem rezultātiem! Otrā vieta starp sievietēm un 13.vietā starp jauniešiem kopvērtējumā. Laikapstākļi bija ļoti labvēlīgi – pirmais starts gandrīz katru dienu bija ap pulkstens 15-16, kad vēja jau bija pietiekoši un pat pārāk, Atlantijas okeāns bija īpaši saudzīgs un pūta tikai no krasta līdz ar to viļņi nebija lieli. Bija patiess prieks cīnīties ar tām, kuras ir ļoti pieredzējušas burāt ar formulu. Paspēju arī nobaudīt braucienus pa pirmo vietu starp sievietēm, bet līdz tādam līmenim visos braucienos ir kur augt. Šeit, Lagosā, ir apburoši skaisti un sacensības iekrita tieši vietējā viduslaiku festivāla laikā! Portugāle ir pabaudīta, Atlantijas okeāns pagaršots un nu laiks doties mājup. Kā šejienieši saka – tchau!



Sadarbībā ar