Burāšanas Klubs 360 | Kluba 360 SEZONAS ATKLĀŠANA un TALKA
3860
post-template-default,single,single-post,postid-3860,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba 360 SEZONAS ATKLĀŠANA un TALKA

Kluba 360 SEZONAS ATKLĀŠANA un TALKA

IMG_2644 Sestdienā, 7.maijā, Burāšanas Klubā 360 oficiāli un tradicionāli atklāsim 2016.gada burāšanas sezonu, kura viennozīmīgi solās būt aizraujošiem notikumiem bagāta. Arī vējaina.
Šajā dienā sacensības apvienosim ar ikgadējo talkošanu – piekopsim Kluba teritoriju, lai pašiem patīkami šeit uzturēties, pasportosim un izbaudīsim atkalsatikšanos pie ezera.
Talkosim un iesildīsimies no 10:00 līdz 12:00, un tad uz ūdens.

Sezonu atklāsim ar sacensībām vēja dēļiem un SUPiem. Aicinām visu vecumu, dzimumu un klašu pārstāvjus piedalīties ar jebkādu sev pieejamu inventāru – tieši tāpat kā iepriekšējos gados.
Šo sacensību mērķis ir lieliski pavadīt laiku un noskaidrot, kurš pa ziemu ir trenējies un kurš ir trenējies vēl vairāk. Pēc sacensībām visiem dalībniekiem un atbalstītājiem pirts un jautra pasēdēšana pie Cabo sarūpēta zupas katla.

Sacensības norisināsies paralēli burātājiem un SUPistiem. Par visu vairāk nolikumos:

NOLIKUMS vēja dēļiem

NOLIKUMS SUPotājiem



Sadarbībā ar