Burāšanas Klubs 360 | Atskats uz Burusports Balvu
4081
post-template-default,single,single-post,postid-4081,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Atskats uz Burusports Balvu

Atskats uz Burusports Balvu

IMG_0817Divas ļoti darbīgas un produktīvas dienas aizvadītas Ķīšezerā. Ikgadējā Burusports Balva ir izcīnīta. Astoņi braucieni kopā gan Raceboard, gan Techno klasēm. Turklāt sestdienas pievakarē pieklājīgi iepūta ziemeļu vējš un trīs starti tika doti arī Formula  Windsurfing klasei.Svētdien arī divi starti SUPiem maratonā un sprinta distancē.

Vējdēļos ļoti sīva cīņa izvērtās starp pašiem mazākajiem, un tikai pēdējais brauciens izšķīra, kurš būs uzvarētjājs. Rezultātā uz augstākā pjedestāla pakāpiena kāpa Dāvis Mazais, Valteru Videnieku atstājot otrajā vietā. U13 grupā rezultāts jau bija zināms ātrāk un, lai arī pēdējā braucienā finišēja ceturtais, nepārspēts vienalga palika Matīss Punte, aiz sevis ar nelielu punktu starpību atstājot Jēkabu Čeži.
U15 grupā uzvarētājs Emīls Punte, bet U17 gandrīz visus braucienus ātrākais bija Namejs Dreimanis, viņam arī pārliecinoša pirmā vieta. Arī Annija Punte rādīja ļoti stabilu sniegumu un ieguva otro vietu. Open klasē tikai divas pārstāves; ātrākā Helēna Rožkalne.
Raceboard sīva cīņa starp jau ierastajiem laureātiem. Visātrākā šajā klasē šogad Vita Matīse, kuras pirmo septiņu braucienu sniegums ļāva pēdējā braucienā nepiedalīties un ar pieklājīgu puntku skaitu izcīnīt uzvaru, aiz sevis otrajā vietā atstājot Gunāru Rozenbergu un trešajā Ilonu Grīnbergu.
Bet jau pieminētajā Formula Windsurfing klasē vietu sadalījums visos trīs braucienos nemainīgs. Ātrākais Jānis Rencis.

SUPiem šosezon iestājies atslābums. Reti kurš gatavs kāpt uz dēļa un parādīt, kādu formu ziemas laikā sagatavojis. Taču prieks par to, ka šajās sacensībās tika pārstāvēta arī Lietuva. Sprinta distancē ātrākie Ieva Liniņa un Edvīns Bergmanis, bet maratona distancē jau pieminētais Edvīns un Santa Rasa Daukše.

Paldies dalībniekiem!

REZULTĀTI:

Techno 3,5

Techno U13

Techno U15, U17, Open

Raceboard

Formula Windsurfing

BILDES. 1.DIENA

BILDES. 2.DIENA



Sadarbībā ar