Burāšanas Klubs 360 | Pasaules Čempionāts Raceboard Masters un Rīgas Kauss jau maija beigās
4033
post-template-default,single,single-post,postid-4033,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Pasaules Čempionāts Raceboard Masters un Rīgas Kauss jau maija beigās

Pasaules Čempionāts Raceboard Masters un Rīgas Kauss jau maija beigās

PCh_RB_M_LV Pie mums Klubā 360 jau maija beigās norisināsies viens liels starptautisks pasākums – Pasaules Čempionāts Raceboard Masters un Rīgas Kauss Techno293 un RS:X klasēm.
Sacensības notiks no 31.maija līdz 4.jūnijam, un noslēgsies ar pamatīgu ballīti, uz kuru aicināti ierasties ne vien sportisti, bet ikviens, kurš vēlas atpūsties kvalitatīvi un patīkamā atmosfērā.
Sacensībām savu dalību pieteikuši vienpadsmit nāciju pārstāvji, taču tā kā pieteikšanās ir atvērta, iespējams, ka sagaidīsim vairāk valstu. Starp pieteikumiem ir tādas valstis kā Francija, Polija, Norvēģija, Somija, Čehija, Argentīna un citas. Protams, arī pulciņš latviešu sacensībās pārstāvēs mūsu valsts godu, un no viņiem sagaidām arī lielisku sniegumu un vietas uz pjedestāla.

Visa informācija un sacensību oficiālā mājas lapa: http://masters2016.raceboard.org

P.S. Burāšanas Klubs 360 ļoti novērtēs ikvienu, kurš var un vēlas brīvprātīgi sniegt palīdzīgu roku pasākuma laikā. Mums nepieciešami cilvēki gan krastā cilvēku un satiksmes plūsmas organizēšanai, gan laivās. Pieteikties lūdzam uz e-pastu info@360.lv



Sadarbībā ar