Burāšanas Klubs 360 | Mūsu paveiktais 15 gados
4196
post-template-default,single,single-post,postid-4196,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Mūsu paveiktais 15 gados

Mūsu paveiktais 15 gados

Burāšanas klubs 360° iepriekšējo 15 gadu laikā ir veicis Latvijas burāšanai nozīmīgu darbu, attīstot vienu no mūsdienīgākajām un populārākajām ūdens sporta bāzēm Ķīšezera krastā. Burāšanas vēsture Mežaparkā aizsākusies 19. un 20. gs mijā. Šobrīd tā turpinās ar pilnu sparu saskaņā ar LR MK noteikumiem nr.666, kas paredz attīstīt bērnu un jauniešu sportu, sportu visiem un augstu sasniegumu sportu.

Diemžēl šobrīd ir izveidojusies situācija, kurā atbildīgā Izglītības un zinātnes ministrija ar savu rīcību tās pārvaldītajā kapitālsabiedrībā SIA SC Mežaparks (kurā daļas pieder IZM un LOK) dara visu iespējamo, lai vairāk kā 100 gadus senās tradīcijas iznīcinātu. Bez pamatotiem argumentiem netika pagarināts spēkā esošais zemes nomas līgums, kā vietā Klubam jāpiedalās kārtējā zemes nomas izsolē, kuras iznākums ir grūti prognozējams, ņemot vērā aiz Kluba esošo sporta laukumu neseno zonējuma maiņu no sabiedriskās sporta apbūves uz privātmāju apbūvi.
Klubs neizslēdz, ka tādejādi tiek mēģināts pārtraukt Burāšanas Kluba darbību un to no pašu iekārtotas vietas padzīt.

Tāpēc AICINĀM VISUS Facebook lietotājus apmeklēt Burāšanas Kluba 360 Facebook lapu un DALĪTIES AR ŠO ZIŅU, lai sporta un valsts funkcionāri ieskatās, ieklausās un novērtē paveikto un to, kā 15 gadu laikā degradēta teritorija ir pārvērsta par vienu no populārākajiem sporta un atpūtas punktiem Rīgā un Latvijā.

 



Sadarbībā ar