Burāšanas Klubs 360 | Pirmā diena Baltic Challenge Cup
7346
post-template-default,single,single-post,postid-7346,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Pirmā diena Baltic Challenge Cup

Pirmā diena Baltic Challenge Cup

Aizvadīta pirmā Baltic Challenge Cup diena. Jāatzīst, ka laikapstākļi šodien skarbi – pat lielākajiem vēja pielūdzējiem pa reizei ceļi iedrebējās, jo pūta ne pa jokam. Tika ņemtas mazākās buras un dažam labam arī mazākā bija par lielu.
Cerības uz pilnu sacensību dienu tika sagrautas, vējam arvien pieņemoties spēkā un sacensību dalībniekiem kapitulējot dabas priekšā. Pirmajā braucienā finišēja 15 dalībnieki, otrajā trīs. Ar to arī sacensību diena beidzās, vējš turpināja pieņemties spēkā. Karsta zupa un uz tikšanos sestdien. Dalībnieku sapulce 10:00.

Rezultāti pēc pirmās dienas RACEBOARD un RS:X
Rezultāti pēc pirmās dienas TECHNO293

BILDES

Baltic Challenge Cup notiek sadarbībā ar Rīgas Domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamentu, dabīgo minerālūdeni VENDEN, saulaino kafejnīcu Cabo Cafe, sporta preču veikalu Burusports un Latvijas Zēģelētāju savienību.



Sadarbībā ar