Burāšanas Klubs 360 | Trešā diena un rezultāti
7369
post-template-default,single,single-post,postid-7369,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Trešā diena un rezultāti

Trešā diena un rezultāti

Aizvadīta noslēdzošā BALTIC CHALLENGE CUP diena Ķīšezerā. Pretēji pirmajām divām dienām, šodien vēja nebija gandrīz nemaz. Ik pa pusstundai pārceļot iespējamo starta signālu, līdz pl.16:00 pietiekami stiprs vējš, lai dotu startu, tā arī neiepūta. Tā nu diena tika pavadīta, laiski dirnējot Kluba zālienā vai uz terases, lūkojoties tuvumā un tālumā, spēlējot futbolu, SUPojot un zupojot gardo Cabo pavāru sagatavoto zupiņu un tērzējot par visu un neko. Kā vienmēr – pozitīvā atmosfērā aizvadīta diena pie Ķīšezera.

Tā kā šodien braucieni vairs nenotika, rezultātos kopš sestdienas nekādu izmaiņu nav. Seši braucieni kopumā un  līderis Raceboard klasē ir Aldis Šuriņš (LAT105). Techno293 klasē, 3,5 grupā ātrākais Valters Videnieks (LAT33), U13 pārliecinoši ātrākais Dāvis Mazais (LAT29), U15 grupā ātrākais Matīss Punte (LAT535), U17 līderos Emīls Punte (LAT152), PLUS grupā Aleksandra Kaupa (LAT116).

REZULTĀTI RACEBOARD

REZULTĀTI TECHNO293

BILDES

Pateicamies par sadarbību Baltic Challenge Cup organizēšanā:
RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTAM (par finansiālu atbalstu)
VENDEN dabīgajam minerālūdenim (par finansiālu atbalstu un VENDEN Sport sportistiem)
CABO Cafe (par zupu un citiem labumiem)
BURUSPORTAM (par tehnisko aprīkojumu)
CĒSU ALUM un ( par stilīgajiem dzērieniem KANES jauniešiem)

 

 

 



Sadarbībā ar