Burāšanas Klubs 360 | LČ burāšanā jauniešiem (papildināts 28.07)
7431
post-template-default,single,single-post,postid-7431,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

LČ burāšanā jauniešiem (papildināts 28.07)

LČ burāšanā jauniešiem (papildināts 28.07)

No 10. līdz 13.augustam Burāšanas Klubā 360 norisināsies Latvijas Čempionāts burāšanā jauniešiem Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard, 29er un vējdēļu Techno293 klasēs.

Sacensības organizē Burāšanas Klubs 360 sadarbībā ar Latvijas Zēģelētāju Savienību

Iepriekšēja reģistrācija pagarināta līdz 6.augustam! 

Tā kā notika ievērojama kavēšanās ar nolikuma angļu valodā publicēšanu, esam pagarinājuši pieteikšanos līdz 6.augustam. Reģistrējoties un samaksājot dalības maksu līdz 6.augustam – 25 eur, reģistrējoties un maksājot vēlāk vai sacensību dienā 40 eur.

SACENSĪBU NOLIKUMS (LAT)

SACENSĪBU NOLIKUMS (ENG)

PIETEIKUMA ANKETA

Pieteikumus var sūtīt arī uz Kluba e-pasti info@360.lv. Ja sporta skolām nepieciešams rēķins, lūdzam iesūtīt rekvizītus, kā arī sportistu vārdus, uzvārdus un informāciju, ja nepieciešams reģistrēt arī trenera laivu.

Sestdienas vakarā visi dalībnieki aicināti uz KANES PARTY – spēlēs DJ, būs atspirdzinoši dzērieni no mūsu atbalstītāja KANES, laba atmosfēra un uzkodas. Savukārt tiesnešiem un tehniskajam personālam sestdienas vakarā bankets uz jumta terases.

Sacensības atbalsta arī Cabo Cafe – gardumi un silta zupa dalībniekiem, kā arī neatsverama lieta sacensību dalībniekiem visā pasākuma norises gaitā – dabīgais minerālūdens VENDEN.



Sadarbībā ar