Burāšanas Klubs 360 | Noskaidroti Latvijas Čempioni
7631
post-template-default,single,single-post,postid-7631,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Noskaidroti Latvijas Čempioni

Noskaidroti Latvijas Čempioni

2. un 3.septembrī Ķīšezerā, Burāšanas Klubā 360 sadarbībā ar Latvijas Vindsērfinga As, notika Latvijas Čempionāts trijās vējdēļu klasēs – Raceboard, RS:X un Formula Windsurfing.

Laikapstākļi galīgi nelutināja – bija vēss, drēgns un pirmajā sacensību dienā arī stipri lija, pūta visai spēcīgs Austrumu puses vējš. Taču tas netraucēja noorganizēt sacensības ar 9 braucieniem Raceboard un RS:X klasēm un 6 braucieniem Formulai.

Par Latvijas čempionu Raceboard klasē šogad tika kronēts Rihards Akementiņš. Lielāko daļu braucienu viņš finišēja pirmajā vietā, nodrošinot sev stabilu pārsvaru. Otrais Alvis Ozoliņš, kurš pārsvarā visos braucienos ierindojās top trijniekā. Bronza veterānam Gunāram Rozenbergam.

Liels prieks, ka olimpiskās RS:X klases pārstāvju pulks arvien kuplāks; šogad pieci sportisti. RS:X klasē zelta medaļa Namejam Dreimanim, sudrabs Ketijai Birzulei, bet bronza Annijai Puntei.

Pēc vairāku gadu pārtraukuma Ķīšezerā atgriezusies Formula Windsurfing klase. Pirmajā sacensību dienā četri starti, otrajā tikai divi. Svētdien rīta pusē vējš nedeva lielas cerības uz braucieniem FW klasei, bet tomēr pēc pusdienām divus startus izdevās iedot.  Sešu braucienu summā nepārstpēts arī šogad Jānis Preiss. Sudrabs Aleksandram Ļeontjevam, bronza Ansim Dālem.

REZULTĀTI Raceboard un RS:X

REZULTĀTI RS:X

REZULTĀTI Formula Windsurfing

BILDES

Pēc apbalvošanas ceremonijas vairāki reisbordisti uzreiz devās uz Ungāriju, kur jau pirmdien sākas Eiropas Čempionāts Raceboard klasei. Vēlam veiksmi un labu vēju!



Sadarbībā ar