Burāšanas Klubs 360 | Latvieši PČ Salou, Spānijā
7694
post-template-default,single,single-post,postid-7694,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Latvieši PČ Salou, Spānijā

Latvieši PČ Salou, Spānijā

23.oktobrī Spānijas kūrortā Salū (Salou) netālu no Barselonas tika doti pirmie starti pasaules čempionātā vindserfingā Bic Techno 293 klasē jauniešiem no 11 līdz 16 gadiem. Čempionāts risināsies līdz sestdienai, 28. oktobrim, kad tiks paziņoti šī gada pasaules čempioni. Nozīmīgajās sacensībās šogad piedalās 338 sportisti no 28 valstīm. Latviju čempionātā pārstāv 10 jaunieši no diviem Rīgas burāšanas klubiem – “Burāšanas klubs 360″ un “Rīdzene” . Sportisti startē divās grupās – 8 sportisti zēni U15 grupā (vecumā līdz 14 gadiem) un 2 sportistes meitenes U17 grupā (vecumā līdz 16 gadiem), tajā skaitā šī gada Latvijas čempioni dažādās vecuma grupās – Valters Videnieks, Dāvis Mazais un Matīss Punte, kā arī Latvijas čempionātā labāko rezultātu uzrādijusī Latvijas sportiste Elizabete Menģele. Jauniešus trenē starptautiskās vindsērfinga sacensībās augstus rezultātus uzrādījušie treneri Māris Brizulis, Ilona Dzelme-Grīnberga un Jānis Preiss, kā arī Arnis Krauklis un Kaspars Meņģelis.

Bic Techno 293 ir jauniešu olimpiskā vindsērfinga klase, kurā notiek nozīmīgākās un skaitliski lielākās sacensības zēniem un meitenēm vecumā līdz 18 gadiem. Šajā klasē trenējusies un izaugusi arī pagājušajā gadā Rio olimpiskajās spēlēs startējusī Ketija Birzule.

Vairāk informācijas un aktuālie rezultāti:

http://worlds2017.techno293.org/news

Foto: Latvijas sportisti, treneri un atbalstītāj – foto no organizatoru mājaslapas

Teksts: Valts Videnieks



Sadarbībā ar