Burāšanas Klubs 360 | Vēl viena sezona aiz muguras
7685
post-template-default,single,single-post,postid-7685,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Vēl viena sezona aiz muguras

Vēl viena sezona aiz muguras

7.oktobrī pie ļoti mērena vēja un laika apstākļiem – mākoņiem, saules un lietus – noslēdzām 2017.gada burāšanas un airēšanas sezonu. Noskaidroti ātrākie starp vēja dēļiem un SUP airētājiem un apbalvoti sezonas Burusports SUP kausa un Kluba 360 kausa posmu kopvērtējuma ātrākie sportisti.
Šodienas sacensībās ātrākie SUPotāji kungu grupā bija, attiecīgi ierindojoties pirmajās trīs vietās – Arvis Iļjins, Normunds Barinovs un Aleksandrs Ballods. Dāmām Jūlija Mihailova, Santa Rasa Daukše un Agnese Cimdiņa.

Starp burātājiem trīs braucienu summā ātrākais Aldis Šuriņš, aiz sevis ar tādu pašu punktu skaitu atstājot Alvi Ozoliņu; trešais Juris Rožkalns. Jauniešu grupā pirmās trīs vietas bez pārsteigumiem un izmaiņām trīs braucienu vietu sadalījumā – pirmais Jēkabs Čeže, otrais Artūrs Sprindžuks un trešais Edgars Kalniņš. Savukārt jaunāko burātāju U13 grupā ar mainīgiem rezultātiem ātrākais Kārlis Tomsons, otrais Jurģis Vaivods, trešais Gustavs Beķeris.

REZULTĀTI vēja dēļiem

BILDES

Esam aizvadījuši kārtējo sporta, azarta, emociju un labu darbu piesātinātu sezonu Ķīšezera krastā. Ir noslēgts vēl viens posms, vēl viena sezona Burāšanas Klubā 360 – treniņi, nometnes, sacensības un čempionāti. Pie mums šogad noskaidroti Latvijas čempioni burāšanā jauniešiem un Latvijas čempioni Raceboard, RS:X un Formula klasēs. Notikušas arī daudzas citas lielāka un mazāka mēroga sacensības, ar Klubu un Ķīšezeru iepazīstināti daudzi ārvalstu sportisti. Atliek vien turpināt trenēties ziemas režīmā un gaidīt nākamo burāšanas un airēšanas sezonu.

Un jā, paldies mūsu atbalstītājiem visas sezonas garumā – Latvijas Zēģelētāju Savienībai, dabīgajam minerālūdenim VENDEN un daudziem brīvprātīgajiem, kuri vienkārši palīdzēja un atbalstīja.

Uz tikšanos pavasarī!



Sadarbībā ar