Burāšanas Klubs 360 | Kluba kausa 2.posma rezultāti
8140
post-template-default,single,single-post,postid-8140,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba kausa 2.posma rezultāti

Kluba kausa 2.posma rezultāti

Dīvainos laikapstākļos noritēja Kluba kausa 2.posms. Prognoze solīja zilus brīnumus – stipru lietu, spēcīgu vēju un, iespējams, pat pērkona negaisu. Par to liecināja arī pa dienu valdošais spēcīgais, brāzmainais vējš un karstums. Sākoties sacensībām, par prognozētajiem laika apstākļiem vairs nekas neliecināja – ļoti karsta gaisa temperatūra, gandrīz pilnīgs bezvējš, vien daži tumši mākoņi tuvojās no dienvidu puses. Tiesnesis Māris pārmaiņas pēc nolēma dot maratona distanci ar startu no krasta. 

Pirmajā braucienā, vairumam dalībnieku mērojot ceļu atpakaļ uz finišu, sākās spēcīga lietus gāze, bet tas netraucēja nevienam no sportistiem šķērsot finiša līniju. Lietus norimās un saīsinātā distancē devās visi sportisti. Scenārijs līdzīgs – atkal sākās lietus un pat neliela krusa, kad dalībnieki jau bija atceļā. Arī šis lietus drīz vien beidzās. 

2.posma bilance – vājš vējš, lietus, ļoti silts laiks un divi braucieni maratona distancē. Šoreiz nedaudz neierasts skats uz pjedestālu. 
Kopvērtējumā uzvaras laurus plūca Juris Rožkalns, aiz sevis atstājot Gunāru Rozenbergu un Ervīnu Priedi. 
U13/U15 apvienotajā grupā ātrākais Kārlis Tomsons. Otrajā vietā Marta Kļaviņa, trešais Gustavs Beķeris. 
U17 divi dalībnieki – pirmais Jēkabs Čeže, otrais Artūrs Sprindžuks.

REZULTĀTI OPEN

REZULTĀTI T293

BILDES

Informācijai! Sakarā ar galvenā tiesneša dalību projektā MONBLĀNS 2018 Kluba kausa 5.posmu (16.augustā) pārceļam uz 20.septembri!!! 

PRIECĪGU LĪGOŠANU!!! 



Sadarbībā ar