Burāšanas Klubs 360 | Latvijas Čempioni Bic Techno293
8495
post-template-default,single,single-post,postid-8495,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Latvijas Čempioni Bic Techno293

Latvijas Čempioni Bic Techno293

Nedēļas nogalē Engurē mainīgos vēja apstākļos norisinājās Latvijas čempionāts burāšanā jauniešiem vindsērfingā Techno293 klasē, kā arī Optimist un Laser klašu švertlaivām. Kopumā čempionātā piedalījās vairāk kā 100 dalībnieki.Par Latvijas čempioniem vindsērfingā kļuvuši:
Techno 3.5 klasē zēniem Eduards Niedra, meitenēm Līva Škutāne,
Techno U13 klasē zēniem Miks Bušmanis,
Techno U15 klasē zēniem Valters Videnieks, meitenēm Viktorija Gailuma,
Techno U17 klasē zēniem Klāvs Kaupa;
 
Švertlaivām kopvērtējumā par Latvijas čempioniem kļuvuši Eduards Muciņš Optimist klasē, Eduards Pļaviņš Laser 4.7 klasē un Agija Elerte Laser Radial klasē.
 
Šajā vasarā Latvijā notikušie Latvijas čempionāts jauniešiem, trīs pasaules un viens Eiropas čempionāts jahtām un vējadēļiem, ir būtisks signāls visai sabiedrībai un atbildīgajām personām.  
Augot dalībnieku skaitam un sportiskajam līmenim, kā arī uzņemot pasaules mēroga meistarsacīkstes ir redzams, ka burāšana Latvijā atgriežas ar jaunu spēku un augstiem rezultātiem. 
Savā runā sacensību dalībniekiem Latvijas Zēģelētāju savienības prezidents Ansis Dāle jauniešiem ieskicēja arī ideju par iespējamajiem olimpiskajiem startiem.
Šis ir īstais brīdis veltīt valsts un sabiedrības līdzekļus burāšanas sporta attīstībai un infrastruktūras sakārtošanai.
 
Vairāk informācijas par rezultātiem
 
Vairāk informācijas


Sadarbībā ar