Burāšanas Klubs 360 | Sezona ir noslēgta
8720
post-template-default,single,single-post,postid-8720,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Sezona ir noslēgta

Sezona ir noslēgta

Sestdien, 29/09, godam aizvadījām Kluba 21.sezonu. Tā bijusi ļoti darbīga un produktīva, silta un pat karsta.

Sezonas noslēguma ietvaros bija mīklaini, grūti prognozējami laikapstākļi – piedzīvojām bezvēju, stipru vēju, krusu, vien +11 grādus, un arī saulīte uzspīdēja. 
Vējdēļu sacensībām šoreiz bija nedaudz cits formāts. Pēc krusas iestājās bezvējš, un galvenais tiesnesis nolēma pirmo startu dot bez burām; šoreiz ar airiem. Dalībniekiem uz saviem vai SUP dēļiem jāairē apkārt divām bojām un jāšķērso finiša līnija. Līdz ar to arī pirmā brauciena rezultāti nedaudz neierasti. Pēc tam vēl divi starti tika doti vējā un saskaņā ar nolikumu. Sezonas noslēgums neiztika arī bez SUP sacensībām sprinta un maratona distancē, pēc kā sekoja zupa, uzkodas un svinīgā dienas un sezonas apbalvošana. Noslēgumā sezonas ātrākie SUPotāji un burātāji svinīgi nolaida Kluba karogu, lai paceltu to mastā atkal 2019.gada sezonas atklāšanas pasākumā.

REZULTĀTI sezonas noslēguma sacensībām:

ATKLĀTĀ klase
JAUNIEŠI

BILDES

Vēlreiz paldies visiem, kuri šo sezonu padarīja īpašu – Kluba vadībai, sportiestiem un, protams, visiem Kluba biedriem! 

uz tikšanos!!! 

P.S. bildes pavisam drīz



Sadarbībā ar