Burāšanas Klubs 360 | Atvērto durvju diena
9144
post-template-default,single,single-post,postid-9144,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Atvērto durvju diena

Atvērto durvju diena

Esi kādreiz domājis, ka būtu forši iemācīties burāt? Varbūt braukt ar vēja dēli? Esi sapņojis, ka tavs bērns kādreiz burās lielākos un mazākos ūdeņos, izbaudīs dabas spēku un vilinājumu, brīvības un neatkarības sajūtu?

Ja kaut reizi Tevi šāda iespēja ir vilinājusi, bet neesi līdz tai ticis, tad varbūt 11.maijs ir tā diena, kad jāatbrauc pie mums uz Klubu 360? Atvērto durvju dienas ietvaros uzzināsi par

  • Kluba 360 bērnu un jauniešu vēja dēļu un burāšanas skolas sekcijām
  • iespēju apgūt burāšanu jauniešiem un pieaugušajiem dažādos līmeņos
  • apskatīt inventāru, pamēģināt un gūt atbildes uz visiem tevi interesējošiem jautājumiem

Īsumā:

Burāšanas Klubs 360 uzņem bērnus un jauniešus vecumā no 7 līdz 14 gadiem gan vindsērfinga, gan Optimist/Laser klašu burāšanas skolā.
Bērniem būs iespēja apgūt burāšanas pamatus, drošību uz ūdens, kā arī pavadīt jautri laiku kopā ar citiem bērniem. Burāšana ir ļoti attīstošs sporta veids – tā iemāca bērniem pacietību, disciplīnu, lēmumu pieņemšanu un pārliecību par saviem spēkiem.

Kā arī pie mums iespējams apgūt burāšanas teoriju un jahtas vadīšanas iemaņas no pamatiem līdz patstāvīgai burāšanai ar 2-3vietīgām jahtām.

Atvērto durvju dienā tiksies ar Kluba 360 treneriem, kur labprāt pastāstīs par iespēju apgūt dažādus burāšanas veidus atkarībā no vecuma un interesēm un atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem.

Par visu vairāk uzzināsi, ja 11.maijā atnāksi uz atvērto durvju dienu Klubā 360. Gaidām jūs no 12:00 līdz 15:00 Roberta Feldmaņa ielā 8a.

Šī ir tava iespēja vasaru padarīt neaizmirstamu.
NĀC BURĀT ĶĪŠEZERĀ!

Aicinām interesentus reģistrēties atvērto durvju dienai iepriekš, sūtot piesakoties uz info@360.lv, e-pastā norādot savu vārdu un to, kas tieši interesē – vindsērfinga skola bērniem un jauniešiem, burāšanas skola bērniem un jauniešiem vai burāšanas apmācība pieaugušajiem uz mazgabarīta jahtām. Tas nav obligāti, taču palīdzēs mums saprast, kā organizēt dienas kārtību.




Sadarbībā ar