Burāšanas Klubs 360 | Kluba darbība ārkārtas situācijā
9876
post-template-default,single,single-post,postid-9876,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Kluba darbība ārkārtas situācijā

Kluba darbība ārkārtas situācijā

Saistībā ar ārkārtas situāciju valstī, informējam, ka Burāšanas Klubs 360 ir pieejams tā biedriem un viesiem, ievērojot valdības noteiktos ierobežojumus – Klubā drīkst atrasties ne vairāk kā 2 cilvēki vienuviet, neorganizējot treniņnodarbības vai sacensības un ievērojot 2 metru distanci no citām personām. Ir pat ieteicams aktīvi atpūsties, arī burāt, darot to droši un nepārkāpjot noteikumus.

Turpinot ievērot veselīgu dzīvesveidu un izvairoties no tieša kontakta ar citām personām, mēs kopā panāksim ārkārtas situācijas ātrāku stabilizēšanos un varēsim atgriezties iepriekšējā ritmā.

Ņemot vērā MK lēmumu nr.103, punktu 4.4., Burāšanas Kluba 360 bērnu un jauniešu vējdēļu burāšanas sekcija un Burāšanas akadēmijas darbs uz laiku līdz ārkārtas situācijas atcelšanai ir apturēts.

Kā arī informējam, ka ir atcelti un tiek pārplānoti citi Klubā ieplānotie pasākumi. Informācija sekos.



Sadarbībā ar