Burāšanas Klubs 360 | Atskaite par 1.posmu
10216
post-template-default,single,single-post,postid-10216,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0

Atskaite par 1.posmu

Atskaite par 1.posmu

Nepieredzēti vēlu un nepieredzētos apstākļos notika pirmais šīs sezonas Kluba kausa posms.

18.jūnija svelmē atklājām sezonu ar Kluba kausa 1.posmu, paceļot mastā Kluba karogu, uzklausot jaunievēlētā LZS prezidenta Loginova k-ga uzrunu un izvedot pirmo un šoreiz vienīgajo braucienu. Sacensības beidzās ar līdz galam nenotikušu pirmo braucienu, jo tūlīt pēc karogu pacelšanas un skaņas signāla, kas aicināja visus steidzami atgriezties krastā, zeme ar debesīm uz mirkli sagāja kopā un ezers sāka vārīties. Krusa, vējš un pērkons pārtrauca sacensības. Visi veiksmīgi nokļuva krastā, un pēc dabas parādības iestājās bezvējš.

Tika apbalvoti trīs ātrākie Open klases braucēji – Vita Matīse distanci pieveica pirmā; aiz sevis secīgi atstājot Alvi Ozoliņu un Retu Skricki.
Jauniešu distanci pieveica tikai trīs jaunākie mūsu audzēkņi – pirmais Gustavs Meņģelsons, otrā Aleksandra Mortona un trešais Kārlis Meņģelsons.
Garāko distanci U15, U17 vecuma grupas nepaspēja izbraukt.

Nākamais Kluba kausa posms 16.jūlijā. Taču līdz tam vēl daudz kas plānojas – gan Ošu regate jūnija pēdējā nedēļas nogalē Burtniekos, gan Baltic cup, Senioru GP Melekos un divas nometnes pie mums Klubā. Tiekamies uz ūdens!



Sadarbībā ar